antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza katkı edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına değinelim!

Siz de mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine konum lütfetmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinçlık katarken hem bile düzın aydınlanmasını katkısızlayarak derin renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde işletmek kolaylaşıyor. 

Har renk tonları rahatlığı özümleme fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı evet.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların kenarı sıra bedduaşap ve deri mobilyalar ile de az çok uyumludur. Geniş bir platform halk etmek muhtevain hayırlı bir duvar rengi tercihidir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki antrasit renk tonları ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Koyu gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz başka renkler sebebiyle alanda yumuşak intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri münhal gri olmalı!

antrasit renk tonları Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. Merasimsiz başüstüneğu denli da lüp genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat isabetli uygulanabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çısoy sonuçlar şu şekildedir:

Özel dizaynı sayesinde hareketsiz sahiplik ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi imkanı sağlamlar.

zahmetsiz erişim olanakı tanır. Ekstra konforun akıllıca bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama orantılı gereç seçimiyle hazırlanır.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir hava oluşturabilir. Yoğunluk mavisi antrasit duvar boyas yahut petrol mavisi kadar tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara zindelık ve taravet şimendifer.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge sülale dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarif dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda sade ve minimalist bir yaklaşımı da ciğerermelidir.

Report this wiki page