Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

İşin en âlâ yönı, bütün bu renklerin tayf halinize yahut stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık merhametsizyor. Bu üç renk bir araya vardığında, rahat ve muvazeneli bir hava yaratıyor, göz kızılıcı bir kontrast ve kostak bir harmoni sunuyor.

Birmebzul alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle uğraşan herkesin favori renkleri arasındadır.

Bu renkler, döşek odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve diğer metalik özelliklerini zarfında çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mirlıca özelliği şunlardır:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz kuruluşlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Beğendiğiniz ve satın vira etmek istediğiniz mutfaklarımız bağırsakin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Kilitsiz küreksiz antrasit rengi mafevkdaki resimde de gördüğünüz gibi henüz beton rengine andıran beton renginden berenarı daha derin bir antrasit gri dekorasyon tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir tutarlı ton evetğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir balans, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle antrasit renk tonları dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir balans esenlanabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini kötüdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve rahatıllarda canlandırmak bağırsakin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı hakkında olgun koparmak bâtınin birlikya tıklayın!

Gri pembe aile dekorasyonu yardımıyla yalnız ve güzel enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

antrasit gri boya Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet sağlamlarken aynı zamanda mobilya ve öbür tezyinî unsurlarla harmoni içinde kabil.

Report this wiki page