Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çsaha çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza katkı edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cepheıtlarına değinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve yağız renklerde tercih ettik. Alt aşhane dolaplarımızda:

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını sağlamlar.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin sinein ideal bir yöntem. Antrasit gri maskülen az buçuk da sıkıntı ve kararlı bir tarz oluşturur. Bu rengi zahir renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz alımlı çalımlı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir zemin yaratmamak bâtınin çok nazarıitibar etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Gri koltuklu dar dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzlükı soluk alabilir kılmak yerine ışıl detaylardan koltuk alabilirsiniz.

Koz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Horda Marshall antrasit grilerini kodları ile alay malay verdik. “Daha detaylı gezmek karınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Odanın elan hafif aydınlanmasını sağlamlar. Daha aydınlık bir zemin oluşmasını katkısızladığı karınin odadaki başka göstermelik ürünlerin elan kabartılı olmasını sağlar.

Her dilde sırasıyla adidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakarak elan hararetli bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit renk makam kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu antrasit duvar boyas tesis etmek ve antrasit genelev modellerinden ilham başlamak sinein tıklayın.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir ambiyans katan mavi antrasit ile mehabetli bir etkileşim sağlayabilir.

Sadelik ve şıklık antrasit gri boya arasındaki balans hane dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve beğenilen dekorasyon antrasit duvar boyas mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken aynı zamanda gösterişsiz ve minimalist bir yaklaşımı da bâtınermelidir.

Report this wiki page